Dr. Kovács Zoltán

PápaFő utca 19.4. választókerület
2018 Apr. 26 13:38

A 40 éves közigazgatási felsőoktatás a magyar felsőoktatás értékévé vált

A magyar közigazgatási felsőoktatás 40 éves jubileumát ünnepelték a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. A konferencián a közigazgatási felsőoktatásban végzett kiemelkedő munkásságért jubileumi emlékplakettet adtak át.

 

„A 40 éves közigazgatási felsőoktatás a magyar felsőoktatás értékévé vált, modellt mutatott a külföldi közigazgatási felsőoktatási rendszerek számára, oktatva és kutatva értéket teremtett a magyar és a külföldi közigazgatási gyakorlat számára”- mondta Prof. Dr. Kis Norbert a jubileumi év alkalmából megrendezett programsorozat kiemelkedő állomásaként számon tartott konferencián.

 

„Tárcánk kormányzati szereplőként hagyományosan jelentős szerepet játszik a közigazgatási szakemberképzésben”- emelte ki Zsinka András. A Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára. a közigazgatás magas szintű működésének elsődleges feltétele a hozzáértéssel, szakértelemmel, tervezési készséggel, hivatástudattal és felelősséggel rendelkező személyi állomány megléte. Az NKE-nek a közszolgálat iránt elkötelezett közigazgatási szakembereket kell képeznie. ( Forrás: nke.hu)

Dr. Kovács Zoltán

Pápa, Fő utca 19.
eseménynaptár