Dr. Kovács Zoltán

PápaFő utca 19.4. választókerület
2018 Apr. 21 19:03

Emlékfutás Pápán

 

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziumának tantestülete és diáksága és a Sanogenesis Alapítvány emlékfutás keretében emlékezett meg az 1991 és 2016 között kiváló munkát végző és időközben elhunyt igazgatóiról. A résztvevőket a rendezvény fővédnöke, dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő köszöntötte.
 
 
 
A szervezők és futók Kövy Zsolt főigazgató, dr. Korsós Bálint internátusi igazgató, igazgatóhelyettes, igazgató, dr. Kálmán Attila oktatási államtitkár, a gimnázium igazgatója valamint Kovács Péter igazgatóhelyettes, igazgató emléke előtt tisztelegtek a sporteseménnyel, melyre kicsik és nagyok jelentkezését egyaránt várták.
Kiváló, nyárias időben a délelőtt folyamán 500-nál is többen érkeztek a versenyre, elsőként a legkisebbek álltak a rajtvonal mögé, az óvodások 200, az alsósok 300, a felsősök 700, végül a gimnazisták 1400 métert futottak. Az esemény délutánján, a hosszabb távok előtt tartották az ünnepélyes megnyitót, melyen a rendezvény fővédnöke, dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő köszöntőjében azt mondta, tiszteletet érdemelnek mindazok, akik nemcsak sportolni, hanem emlékezni is érkeztek. - Mindenki nem lehet első helyezett, de aki elindul, már győztesnek mondhatja magát, hiszen ez a megmérettetés próbára teszi az akaraterőt is - fogalmazott az államtitkár, aki végezetül mindenkinek eredményes és sérülésmentes versenyzést kívánt. ( Forrás. papa-ma.hu)
 

Dr. Kovács Zoltán

Pápa, Fő utca 19.
eseménynaptár