2018 Apr. 8 11:02

Dr. Kovács Zoltán és a Fidesz-KDNP magabiztos győzelmével zárult a 2018-as országgyűlési választás a Veszprém megyei 4. számú választókerületben.

A politikus az adatok csaknem teljes feldolgozottságánál 59,14 százalékos eredményt ért el, a választópolgárok közül 27.559-en rá adták le voksukat, minden településen ő kapta a legtöbb szavazatot.

Az országgyűlési képviselő munkatársaival, támogatóival ünnepelte az eredményt késő éjjel. Hírportálunk érdeklődésére úgy fogalmazott, az elmúlt négy éves munka eredménye az, hogy ismét őt választották a szavazásra jogosultak. -Jelentős számú szavazatot kaptam, köszönöm mindenkinek, aki engem támogatott! Azt hiszem, most már senki nem kérdőjelezheti meg sem az én, sem a Fidesz legitimitását. A politikus úgy látja, az emberek megértették, az egyik legfontosabb dolog, hogy a családjuk biztonságban élhessen.

-Emellett értékelték a Fidesz családtámogatási politikáját is, megértették, hogy jól kormányoztunk, sok pozitívum történt az elmúlt években. Azokba a negatív kampányelemekbe pedig, amik megjelentek az ellenzék részéről a Fidesz irányába, belefáradtak az emberek. Dr. Kovács Zoltán köszönetet mondott segítőinek, akik nagyon sokan voltak, és akik hozzásegítették a sikerhez. Felidézte, a kampány során mintegy húszezren támogatták és bármerre járt, az emberek többsége értékelte a munkáját. Megköszönte a választópolgároknak a magas részvételt a referendumon. ( Forrás: papa-ma.hu)