Dr. Kovács Zoltán

PápaFő utca 19.4. választókerület
2018 Mar. 21 13:13

Napelemek kerültek a farkasgyepüi tüdőgyógyintézet tetejére

A Környezeti és Energetikai Hatékonysági Operatív Program keretében 826 db. napelemet helyeztek el, a Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet tetején, ami az intézmény villamos energia fogyasztásának közel a felét biztosítja. A fejlesztés 133,8 millió forintból valósult meg. A rendezvényen Kovács Zoltán országgyűlési képviselő köszöntőjében hangsúlyozta, a ’90-es évek elején még a bezárás fenyegette az intézetet.

Tovább »
2018 Mar. 21 07:26

Közel hatmillió forintból felújították a döbröntei orvosi rendelőt

Közel hatmillió forintból komplex felújítást hajtottak végre a döbröntei orvosi rendelő épületén. Az átadó ünnepségen részt vett dr. Kovács Zoltán a körzet országgyűlési képviselője. Cseh Lajos, Döbrönte polgármestere elmondta, egy sikeres belügyminisztériumi pályázatnak köszönhetően újulhatott meg a falu Fő utcáján található létesítmény.

Tovább »
2018 Mar. 20 13:27

Turisztikai szállóhely épült Start Munkaprogram keretében Bakonyszűcsön

A település régi iskolaépületében öt vendégszoba, valamint egy apartman, és közösségi célú nagyterem került kialakításra. A szálló 22 fő elhelyezésére alkalmas. A település fő vonzereje a turizmus, így azt remélik, hogy a beruházás szolgálni fogja a helyi őstermelők, boltok, vendéglátóegységek forgalmának növekedését is. Az épületet dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át.

Tovább »

Dr. Kovács Zoltán

Pápa, Fő utca 19.
eseménynaptár